Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:49:07

На Прилуччині тергромада отримає грант від Словаччини на встановлення системи очищення води

29.12.2021   13:12Агенцiя

Варвинська тергромада (ОТГ) Прилуцького району отримає один із чотирьох мікрогрантів словацької допомоги на встановлення інтегрованої системи очищення води в п’яти закладах освіти.

Про це на своєму сайті написала Варвинська селищна рада.
8 грудня Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Марек Шафін виділив чотири мікрогранти словацької допомоги на розвиток у сумі 19 000 євро.
Проект Варвинської тергромади має назву «Чиста вода - здорові діти». Його вартість - майже 4 тисячі євро (понад 121 тисячі гривень).
В рамках проекту для п’яти закладів освіти Варвинської тегромади встановлять інтегровану систему очищення води та цим покращать якість питної води.
Решта три мікрогранти отримають Корсунь-Шевченківська громада Черкаської області на придбання та встановлення фільтрів для очищення води в школу, місто Якимівка Запорізької області на проект «Встановлення екологічного освітлення на футбольних майданчиках» та останній виділений мікрогрант стосується створення Всеукраїнського інтернет-порталу «Історична правда».

Фото: Варвинська селищна рада
http://priluki.city

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.