Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:36:24

Фахівців громад Чернігівщини вчили застосовувати LOGICA

06.12.2021   13:26Агенцiя

Сьогодні майже 70 фінансистів громад Чернігівщини працювали із командою ULEAD з Європою в Чернігівській області над викликами, які виникають під час запровадження Інформаційно-аналітичної системи «LOGICA».

"Інформаційна сесія дозволяє ефективно обговорити актуальні проблеми функціонування нової системи комунікації між фінансовими органами громад та Міністерство фінансів України", - наголосила Ірина Кудрик, керівниця регіонального офісу "U-LEAD з Європою" в Чернігівській області.
 
У 2020 році Міністерство фінансів розробило та впровадило в дослідну експлуатацію комп’ютерну програму «Інформаційно-аналітична система управління плануванням та виконанням місцевих бюджетів «LOGICA», яка є інструментом для здійснення контролю за дотриманням бюджетного законодавства на кожній стадії бюджетного процесу.
 
 "У цьому році в громадах відбувся складний процес запровадження нової інформаційно-аналітичної системи. Є низка технічних проблем, а також необхідність узгодження різних організаційних нюансів. А вже наступного року, ми мусимо повною мірою освоїти цю систему та використовувати її", - наголошує Сергій Виноградов, директор компанії «Неоком 21».
 
Під час інформаційної сесії учасники обговорили:
📌 Основні етапи підготовки бюджетної документації в ІАС «LOGICA».
📌 Організація обміну бюджетної документації між головним розпорядником бюджетних коштів та фінансовими органами місцевих рад.
📌 Функціональні можливості ІАС «LOGICA» щодо аналізу дохідної та видаткової частин місцевого бюджету.
Нагадаємо, що з 30 серпня 2021 Міністерством фінансів впроваджено використання цієї системи на постійній основі для інформаційного обміну між Міністерством та громадами.
 «Поділіться новими знаннями зі своїми колегами. Головні розпорядники нарівні із керівниками фінансових органів повинні володіти новою інформацію, адже від цього залежатиме ефективне функціонування системи», - переконує Олександр Мельник, радник з місцевих фінансів та управління ULEAD з Європою в Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини