Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 10:25:28

Керівник поліції Чернігівщини провів прийом громадян у Бахмацькій та Дмитрівській територіальних громадах

13.09.2021   11:05Агенцiя

Начальник головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський особисто поспілкувався з мешканцями двох громад Ніжинського району та посприяв у розв’язанні їх проблем.

Керівник поліції Чернігівщини запланував провести прийом громадян у кожній територіальній громаді. Днями Володимир Нідзельський зустрівся з мешканцями Сновської та Холминської громад.

– Для мене важливо особисто відвідати кожну громаду та поспілкуватися з усіма охочими. Люди мають відчувати, що поліція – завжди поруч і готова прийти на допомогу в режимі 24/7. Я приділятиму максимум уваги і докладатиму всіх зусиль, аби проблема кожного громадянина була почута і розв’язана в найкоротші строки, – говорить начальник поліції області Володимир Нідзельський.

У Бахмацькій територіальній громаді керівник обласної поліції провів прийом громадян спільно з міським головою Павлом Шимком. На зустрічі також був присутній начальник відділення поліції №1 (м. Бахмач) Микола Омельченко.

Місцеві мешканці зверталися до Володимира Нідзельського з різноманітним питаннями: запитували на якому етапі розслідування того чи іншого кримінального провадження, просили посприяти у вирішенні давніх конфліктів з сусідами. Також місцевий активіст запропонував оновити інформаційний стенд перед будівлею місцевого підрозділу поліції. На прийом завітали й ветерани МВС з проханням виділити приміщення для ветеранської організації. Володимир Нідзельский пообіцяв посприяти у вирішенні цих питань.

У Дмитрівській територіальній громаді на прийом до начальника обласної поліції завітав задоволений поліцією місцевий мешканець. Він висловив щиру вдячність поліцейським, які оперативно затримали підозрювану у крадіжці з його автомобіля.

Також вчитель місцевої школи звернувся з пропозицією облаштування безпечного пішохідного переходу для дітей та встановлення відповідних дорожніх знаків поблизу навчального закладу.

Володимир Нідзельський погодився допомогти з втіленням в життя цієї важливої ініціативи.

– Безпека дітей – принципово важливе питання. Особливо, якщо це стосується пришкільної території. Потрібно якомога швидше зробити на цій дорозі відповідну розмітку та встановити дорожні знаки, що обмежать швидкість автомобілів у цій зоні, – відзначив керівник обласної поліції.

Наступний прийом громадян відбудеться 14 вересня у Деснянській та Остерській територіальних громадах. З графіком зустрічей з іншими громадами можна ознайомитися нижче. Поліція закликає охочих записуватися на прийом за номером телефону (0462)619-110.



Сектор комунікації
поліції Чернігівської області
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.