Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:16:23

Ділянка дороги Р-69 готується до ремонту

07.08.2021   09:45Агенцiя

У селі Киїнка Чернігівського району стартували підготовчі роботи до ремонту дороги.

Буде оновлено ділянку траси Р-69 Київ - Вишгород - Десна - Чернігів від Чернігова до перехрестя з дорогою М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі. Протяжність ремонту - 3,7 км.

Підрядна організація - ТОВ "ШБУ №14".

Наразі проводяться роботи з фрезерування старого покриття, влаштування ровика поширення для пішохідної доріжки, встановлення бортиків, розчищення укосів земляного полотна та прилеглої смуги від чагарнику.

Дана ділянка дороги Р-69 забезпечує в'їзд до обласного центру з об'їзної Чернігова з траси М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі. Фактично село Киїнка - це околиця Чернігова, тут проживає чимало людей, що працюють у місті. Також є дачні будинки містян. Рухається міський громадський транспорт, шкільний автобус.

В процесі ремонту буде знято старе зношене покриття дороги. Замість нього влаштовано вирівнюючий шар асфальтобетону товщиною 12 сантиметрів та верхній шар товщиною 5 сантиметрів. Будуть відремонтовані зупинкові та посадкові майданчики, встановлені нові автопавільйони на зупинках громадського транспорту. Також буде зроблена тротуарна зона. Встановлені нові дорожні знаки, огородження, напрямні стовпчики, нанесено розмітку, шумові смуги. Влаштовано зовнішнє електроосвітлення.

В рамках Програми президента України "Велике будівництво" у 2021 році у Чернігівській області планується відремонтувати 182 кілометри доріг державного значення.

Служба автомобільних доріг в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.