Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:31:31

"Велике будівництво" у Чернігові

07.04.2021   11:35Агенцiя

З державного дорожнього фонду на ремонт доріг у Чернігові цього року буде виділено 100 мільйонів гривень.

Розподіл коштів був затверджений виконкомом Чернігівської міської ради 18 березня. Із цих коштів 79 мільйонів 448 тисяч гривень буде направлено на поточний ремонт вулиць Кільцевої, 1-го Травня, Олександрівської та Малиновського; 7 мільйонів 442 тисячі гривень — на реконструкцію перехрестя вул. Кільцевої з вул. 1 - го Травня; 13 мільйонів 109 тисяч гривень — на реконструкцію перехрестя вул. Малиновського з вул. Шевченка.
З міського бюджету на поточний середній ремонт ділянок доріг вулиць Кільцевої, 1-го Травня, Олександрівської та Малиновського виділено 12 мільйонів гривень.
Запланований ремонт доріг і реконструкція перехресть дозволить вивести потік вантажного автотранспорту з густозаселених кварталів Чернігова ближче до межі міста — на вулиці Олександрівську та Малиновського.
Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко висловив вдячність голові облдержадміністрації Анні Коваленко за сприяння у виділенні коштів з дорожнього фонду для Чернігова.

На сьогоднішній день можу констатувати, що в нас налагоджуються стосунки з обласною державною адміністрацією. Ми один одного чуємо, розуміємо. Є, можливо, різні точки зору на деякі питання бюджету – але я думаю, що ми «дошліфуємо» всі ці речі. Приємно, що сьогодні область бачить проблему міста в необхідності розвантаження магістральних шляхів від вантажного транспорту. І як раз це ініціатива губернатора — допомогти з обласного дорожнього фонду на будівництво дороги. Мається на увазі Кільцева від Миру до Олександрівки з поворотом наліво і з виїздом машин через фабрику «Сіверянка» і по Малиновського на Шевченка в напрямку Новгорода-Сіверського. Це важливе питання. І воно потребує серйозних асигнувань. Губернатор долучається до цього питання і ми разом робимо цю велику справу для міста, — зазначив Владислав Атрошенко.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської
облдержадміністрації за повідомленням
офіційного веб-порталу Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини