Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:22:43

20 кілометрів ділянки дороги Р-67 Ніжин – Прилуки вже охоплені ремонтом

15.08.2020   10:45Агенцiя

Дорога збудована близько 50 років тому, з тих пір ця ділянка ремонтується уперше.

Станом на 14 серпня на ділянці ремонту дороги Р-67 Ніжин – Прилуки:
    15,8 кілометрів вже з вирівнюючий шаром;
    на 19 кілометрах влаштовано шар ОМС для підсилення основи;
    на 20,3 кілометрах відфрезовано покриття.

Підрядник завершив укладати вирівнюючий шар асфальтобетону від Малої Дівиці до перехрестя з автодорогою Н-07 Київ – Суми - Юнаківка. На цій ділянці наніс тимчасову розмітку для безпеки дорожнього руху. Зараз дорожні роботи йдуть по ділянці дороги Р-67 в сторону Ічнянського та Ніжинського районів.

Підрядна організація, задіяна на поточному середньому ремонті, - ТОВ "СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО "АВТОСТРАДА". Загальна протяжність ділянки дороги Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин, де буде влаштовано нове покриття, - 74,9 кілометрів (км 79 + 601 - км 154 + 468). Ремонтом буде охоплено відрізок дороги між Ніжином та Прилуками. Зокрема, від перехрестя дороги Р-67 з трасою М-02 Кіпті – Глухів – Бачівськ до пересічення з трасою Н-07 Київ – Суми – Юнаківка.

Ремонтні роботи проводяться з підсиленим вирівнюванням, аби нове покриття добре витримувало навантаження від великовагового транспорту.

В межах поточного середнього ремонту тут планується:
    влаштувати близько 40 см нового покриття проїзної частини: 22 см – органо-мінеральна суміш, 12 см – вирівнюючий шар, 5 см – щебенево-мастиковий асфальтобетон;
    укріпити узбіччя;
    відремонтувати сім мостів;
    облаштувати дорожню обстановку;
    встановити освітлення та відеокамери у населених пунктах.

Автодорога поєднує між собою міжнародні автодороги М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі , М-02 Кіпті-Глухів-Бачівськ, М-03 Київ-Харків-Довжанський та національну Н-07 Київ-Суми-Юнаківка. Є найкоротшим виходом з центральної України (Полтава, Кропивницький, Дніпро) у напрямку країн Балтії через КПП «Нові Яриловичі». Забезпечує зв'язок між Чернігівською і Полтавською областями. З’єднує ряд адміністративних центрів - обласного і районних. Ремонт цієї дороги також є інвестицією у розвиток економіки Чернігівської області. Адже у цій місцевості розміщено чимало бюджетоутворюючих підприємств.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини