Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:29:29

На ділянці ремонту М-01 під Ріпками здійснено стабілізацію основи у місці утворення колійності

10.08.2020   11:36Агенцiя

На ділянці ремонту дороги М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі (км 192 - 199) перед укладанням асфальтобетону, окрім фрезерування старого покриття, здійснено також стабілізацію основи у місці утворення значної колійності.

Якраз на цьому відрізку на під'їзді до смт Ріпки була продавлена колія та виникли значні просідання покриття. Аби забезпечити витривалість нового асфальтобетону, тут спочатку провели роботи з укріплення основи дорожнього одягу.

Підрядна організація, що виконує роботи з поточного середнього ремонту, - ВАТ "Дорожньо-будівельний трест № 2 Гомель".

Загальна протяжність ремонтованої ділянки - 7 км - від 192-го по 199-й км траси, починається у смт Ріпки і закінчується за мостом через струмок на 199-му кілометрі дороги. В межах поточного середнього ремонту тут планується відремонтувати проїзну частину та дві штучні споруди, облаштувати обстановку для безпеки дорожнього руху. Наразі підрядник вже приступив до укладання вирівнюючого шару нового покриття.

Усього у 2020 році у Чернігівській області на автомобільній дорозі М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі по Ріпкинському району буде відремонтовано 12 км міжнародної траси. Також наприкінці липня в Козелецькому районі розпочато ремонт 38-кілометрової ділянки дороги М-01 по Чернігівській області в межах проєкту капітального ремонту ділянки Київ - Кіпті.

За амбітним планом Укравтодору, у 2020 році у Чернігівській області ремонтами планується охопити 196 км доріг державного значення.

Дорога М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі - автомобільний шлях міжнародного значення, який забезпечує транспортне сполучення України з Білоруссю та країнами Балтії. За попередні два роки по Чернігівській області у "гомельському" напрямку від об'їзної Чернігова вже відремонтовано 48 км у напрямку до КПП "Нові Яриловичі".

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини