Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 14:12:25

Про попит на ринку праціабо кого сьогодні потребують роботодавці області

29.04.2020   08:32Агенцiя

Попри карантин, на ринку праці Чернігівщини спостерігається попит на працівників у сфері сільського та лісового господарства. Це пов’язано з початком весняно-польових робіт.

Так, наразі актуальними є 272 вакансії для трактористів та трактористів-машиністів. Їм пропонують заробітну плату від 4,7 до 20,0 тис. грн.

Відкрито 32 вакансіїдля робітників з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва та 16 вакансій для робітників з фермерського господарства із заробітною платою до 7,5 тис. грн.

Також є близько 20 заявок від сільгосппідприємств на тваринників та доярів – їм обіцяють платити до 7,0 тис. грн.

Знайдеться робота й для 8 агрономів – вони можуть заробляти до 12,4тис.грн.; 10 комірників із заробітною платою до 8,0 тис грн., 3 слюсарів  з ремонту сільськогосподарських машин із заробітком до 10,0 тис грн.на місяць.

Лісовому господарству наразі потрібні 20 робітників лісогосподарських робіт та та 8 лісорубів із заробітною платою до 6,2 тис. грн. та до 8,5 тис. грн. відповідно.

Сталим попитом у роботодавців користуються водії – 211 вакансій із заробітною платою до 15,0 тис. грн., підсобні робітники – 175 вакансійіз заробітною платою до 6,0 тис. грн.
 
Крім того, в області на сьогодні потрібні продавці продовольчих товарів, кухарі (по 43 вакансії), швачки (31 вакансія). Вони можуть розраховувати на місячну оплату до 9,0 тис.грн. Дещо менше - 5,0 тис. грн. пропонують кухонним робітникам (8 вакансій).

Також є 32 пропозиції роботи для лікарів із заробітною платою від 5,0 до 13,0 тис.грн. та 16 – для медичних сестер із заробітною платою до 5,5 тис.грн.

Обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.