Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:38:32

Оплата населенням області житлово-комунальних послуг у червні2019 року. ДОВІДКА

09.08.2019   10:10Агенцiя

У червні жителями області сплачено за житлово-комунальні послуги 153 млн.грн, що становить 147% нарахованих за цей період сум (за рахунок погашення боргу попередніх періодів), за електроенергію– 56 млн.грн.

Середні нарахування на одного власника особового рахунку за житлово-комунальні послуги (з урахуванням електроенергії) становили 660 грн.

На кінець червня населення області заборгувало за постачання природного газу 448 млн.грн, за централізоване опалення та постачання гарячої води – 191 млн.грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 56 млн.грн, за централізоване постачання холодної води та водовідведення – 41 млн.грн, за вивезення побутових відходів – 10 млн.грн, за постачання електричної енергії – 90 млн.грн.

Борги 3 місяці і більше за постачання природного газу мали50%користувачів,за централізоване опалення та постачання гарячої води – 35%, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 21%, за централізоване постачання холодної води та водовідведення – 11%, за вивезення побутових відходів – 10%, за постачання електричної енергії – 3%, підрахувало Головне управління статистики у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини