Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:50:46

Три громади Чернігівщини стали учасниками пілотного проекту щодо оцінки ефективності фінансового менеджменту

14.11.2018   10:32Агенцiя

Носівська, Вертіївська та Сновська об’єднані територіальні громади стали учасниками пілотного проекту щодо оцінки ефективності фінансового менеджменту на рівні ОТГ, який реалізовується Програмою «U-LEAD з Європою». До моніторингу за результатами конкурсного відбору були залучені експерти Центру інформаційних та аналітичних технологій.

Минулого тижня Ірина Кудрик, директор Чернігівського Центру розвитку місцевого самоврядування, та Олександр Мельник, радник з місцевих фінансів Чернігівського ЦРМС, Юрлія Сібірянська, радник групи підтримки ЦОР, та експерти кампанії "Центр інформаційних та аналітичних технологій" провели виїзні консультації у громадах, які стали учасниками пілотного проекту. Для проведення фінансового моніторингу в Україні було відібрано десять об’єднаних територіальних громад,  з них три у Чернігівській області.

Керівники всіх трьох громад під час зустрічей наголосили на тому, що вони зацікавлені у проведені моніторингу фінансової документації та готові співпрацювати з експертами, щоб вони надали свої рекомендації щодо ефективності  фінансового менеджменту громади, проаналізували помилки та допомогли їх виправити в разі виявлення.

За словами представників моніторингової групи приємною несподіванкою для них стала налагоджена система обліку у громадах та контроль за надходженнями, формуванням бюджету та управління фінансовими ресурсами.

Як зазначили представники експертної організації результатом проведеної роботи  стане  аналітичний звіт, в якому буде відзначено позитивні напрацювання, вказано, що треба удосконалити у роботі.

Чернігівський ЦРМС

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини