Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:00:10

У Чернігові активно ремонтують дороги

17.07.2018   12:52Агенцiя

У 2018 році продовжуються масштабні роботи з ремонту доріг Чернігова. Ремонти дорожнього покриття відбуваються поступово в усіх районах міста.

Зокрема, вже розпочата заміна асфальтобетонного покриття та бортового каменю на проспекті Миру (ділянка дороги при в’їзді в місто.

Як ми вже повідомляли, капітальний ремонт дороги на в’їзді до Чернігова фінансується цього року наполовину за рахунок субвенції з держбюджету. На ці роботи передбачено 21 млн грн з бюджету міста і 23 млн грн допомоги від держави.

Нагадаємо, що в Чернігові визначені адреси, за якими цього року виконуються поточні ремонти доріг. Поточний ремонт доріг робитися суцільним шаром асфальту.

Капітальний ремонт дорожнього полотна відбувається і в приватному секторі. Уже зараз на вул. Нова завершуються ці роботи.

А на минулому тижні було замінено асфальтобетонне покриття на ділянці вул. Галанова (від вул. 1-го Травня до Чернігівського пологового будинку.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини