Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:39:49

Як і коли складається перелік вулиць для ремонту?

30.06.2018   09:41

Як і коли складається перелік вулиць для ремонту? Про це розповів начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Ярослав Куц 22 червня у прямому ефірі на телеканалі UA: Чернігів, присвяченому питанню ремонту доріг в місті.

Ярослав Куц відповів на питання від представників медіа-спільноти, користувачів мережі Фейсбук, а також від глядачів та слухачів передачі, що телефонували до студії.

Одне з питань передачі: як і коли складається перелік вулиць для ремонту?
- Протягом року до Чернігівської міської ради та, зокрема, до управління ЖКГ надходять звернення від громадян та депутатів різних рівнів щодо необхідності проведення ремонту доріг.

З урахуванням цих звернень, а також – весняного та осіннього обстеження доріг та відповідно до приписів Національної поліції Управлінням ЖКГ здійснюється формування переліку доріг, що потребують ремонту.

Цей перелік вноситься на розгляд Постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв'язку та енергозбереження Чернігівської міської ради. Комісія, з урахуванням транспортного та пасажирського потоку, кількості людей, що користуються дорогами, визначають перелік доріг, що потребують капітального чи поточного ремонту.

У межах фінансування, як головний розпорядник коштів, Управління ЖКГ здійснює роботи по відновленню дорожнього покриття, - сказав начальник управління житлово-комунального господарства міської ради.

Так, нещодавно розпочали ремонтувати дорогу на вулиці 1-го Травня. Вчора техніка завершила фрезерування. Також продовжується підготовка до вкладання асфальто-бетонного покриття. Новий асфальт незабаром з’явиться і на під’їзді до пологового будинку.


За інформацією управління житлово-комунального господарства міської ради

Останні новини Чернігівщини

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION