Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:36:03

"Укрнафта" підвищила прогнозні показники видобутку нафти та газу в 2018 році

05.06.2018   10:05Агенцiя

За перші п’ять місяців 2018 року ПАТ «Укрнафта» провело капітальний ремонт 37 свердловин, що знаходяться на 15 родовищах компанії в Східній та Західній Україні, отримавши додатково 7,9 тис тонн нафти та конденсату і 8,8 млн м3 газу.

Операції виконані з дотриманням графіку та з мінімальними витратами. Обсяги приросту перевищили заплановані показники.

Успішна реалізація програми організаційно-технічних заходів, що включає капітальні та поточні ремонти свердловин, а також операції з інтенсифікації видобутку, дозволяє компанії прогнозувати збільшення видобутку вуглеводнів за підсумками 2018 року.

За прогнозами компанії річний видобуток нафти з конденсатом збільшиться на 5% і складе 1,45 млн тонн, при плановому показнику 1,38 млн тонн. Прогнозний видобуток газу зросте порівняно з плановим на 10% і складе 1,07 млрд м3.

Прогноз компанії передбачає, що «Укрнафта» зможе продовжувати видобуток на всіх родовищах, а державні органи не будуть вживати заходів, спрямованих на блокування роботи компанії.

В цьому році компанія вже виграла низку справ, в яких суди зобов'язали Державну службу геології та надрпродовжити 27 спецдозволів «Укрнафти», термін дії яких закінчується в 2018 році.

Прогноз також передбачає, що компанія зможе без перешкодно реалізовувати нафту і конденсат на державних аукціонах, що має забезпечити стабільний грошовий потік і її спроможність фінансувати інвестиційну програму.
Від початку поточного року чотири з дев’яти державних аукціонів, на яких «Укрнафта» за законом зобов'язана реалізовувати свою продукцію, не відбулися. Пропозиції «Укрнафти» щодо реформування механізму держаукціонов були реалізовані не в повномуобсязі і конкуренція на них залишається обмеженою.
 

За матеріалами прес-служби ПАТ "Укрнафта"

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.