Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 13:30:05

Проблеми вирішуються у діалозі

21.01.2017   11:49Агенцiя

За сприяння облдержадміністрації намічені шляхи вирішення проблемних питань співпраці ТОВ «Малтюроп Юкрейн» та комунального підприємства «Чернігівводоканал».

Подальші кроки до взаємопорозуміння обох сторін обговорили учасники наради, яку сьогодні, 20 січня, провів заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Сергієнко.

У розгляді питання взяли участь директор Департаменту ЖКГ ОДА Юрій Євтушенко, представники структурних підрозділів облдержадміністрації та керівники вищевказаних підприємств.

Як повідомлялося раніше, конфліктна ситуація між «Малтюроп Юкрейн» та «Чернігівводоканалом» виникла через неузгодженість ціни за очищення стічних вод, які завод з виробництва солоду скидає до системи міської каналізації Чернігова. У грудні минулого року Сергій Сергієнко доручив Департаменту ЖКГ ОДА розробити алгоритм дій з вирішення питання.

Декілька тижнів, за спільною згодою, представники «Чернігівводоканалу» інспектували об’єкти «Малтюроп Юкрейн». Зокрема, перевірявся рівень вмісту шкідливих речовин у використаній під час технологічного процесу воді. Також керівники обох підприємств провели ряд зустрічей для обговорення формату подальшої співпраці. У результаті досягнуті домовленості про будівництво нових очисних споруд на заводі. Однак, цей процес вимагає певного часу. Нагальною також є проблема земельної ділянки для цього будівництва. Тому поки що очищення стічних вод виробника солоду забезпечуватиме «Чернігівводоканал». Вартість цих послуг буде визначена з урахуванням показників перевищення вмісту шкідливих речовин.

– Я дякую всім, хто долучився до вирішення даного питання. Дуже добре, що керівництво обох підприємств у спільному діалозі дійшли згоди. Зі свого боку обласна державна адміністрація і надалі готова сприяти у розв’язанні подібних ситуацій. Адже забезпечення розвитку виробництва на підприємствах області – одне з головних завдань нашої діяльності, – наголосив Сергій Сергієнко, підсумовуючи результати обговорення, та побажав усім присутнім плідної співпраці.

Останні новини Чернігівщини

У Чернігові пройшла консультаційна зустріч щодо монетизації локальних медіа під час війни 12:36

Монетизувати локальне медіа, навіть під час війни, цілком можливо. Дієвими порадами щодо збільшення прибутковості з чернігівськими медійниками поділилися медіаекспертки, засновниці видання Speka.Media Катерина Венжик та Юлія Даниленко під час консультаційної зустрічі у регіональному хабі Інституту масової інформації «Медіабаза. Чернігів», яка пройшла 16 березня.

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини