Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:38:43

Чернігівська міськрада схвалила інвестиційну програму ТОВ ФІРМИ "ТЕХНОВА"

26.05.2016   14:57

Чернігівська міська рада схвалила інвестиційну програму з транспортування та постачання теплової енергії ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА» на 2016 рік. Відповідне рішення депутати міської ради підтримали під час засідання чергової сесії 26 травня.

Метою програми є покращення роботи системи централізованого  теплопостачання та ії ефективності, підвищення якості послуг теплопостачання і гарячого водопостачання. Крім того, йдеться про зменшення втрат у теплових мережах за рахунок їх заміни на попередньоізольовані труби та досягнення 100% обліку споживання теплової енергії в житлових будинках м. Чернігова.

Загальний обсяг фінансування, передбачений ТОВ ФІРМОЮ «ТЕХНОВА» у програмі, складаєпонад 13 млн грн, у тому числі за рахунок амортизаційних відрахувань майже 5 млн грн., виробничі інвестиції з прибутку – понад 8 млн грн.За ці кошти цього року планується провести реконструкцію теплової мережі загальною довжиною 0,5 км по  вул. 1-ої  Гвардійської  Армії та встановити прилади обліку теплової енергії у 362 житлових будинках.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко наголосив на важливості схвалення інвестиційних програм теплогенеруючих підприємств міста (ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА» та ПАТ «Облтеплокомуненерго»). «Лічильники тепла у будинках мають стояти і це регулюють програми», - підкреслив він.

За словами генерального директора ТОВ ФІРМИ «ТЕХНОВА» Олени Таранік, затвердження інвестпрограмипідприємства міською радою є важливим кроком на шляху її реалізації. Крім того, інвестиційну програму підприємства ще має затвердити Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.