Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:03:59

ДФС оперативно реагує на протиправні дії або бездіяльність працівників служби

11.03.2016   14:09Агенцiя

Про функціонування в ДФС України антикорупційного сервісу «Пульс» розповіла начальник відділу організації роботи Центру обслуговування платників та надання адміністративних послуг, організації розгляду звернень та забезпечення доступу до публічної інформації ДПІ у м. Чернігові ГУ ДФС у Чернігівській області Олена Нюнько.

Насамперед, цей сервіс розрахований на протидію корупції у відомстві, на ліквідацію перешкод, які заважають здійснювати підприємницьку діяльність та на усунення труднощів та непорозумінь у спілкуванні з посадовими особами.

На «гарячу» лінію «Пульс» можуть звертатися як представники суб’єктів господарювання, так і пересічні громадяни.

Сервіс працює за принципом call-back, тобто оператори не тільки приймуть звернення, але і повідомлять про результати перевірки та вжиті заходи. Зателефонувавши за номером (044) 284-00-07 платнику необхідно назвати своє прізвище, ім’я, по батькові (або посаду, назву суб’єкта господарювання), місце проживання (адресу юридичної особи) та обов’язково зазначити назву органу ДФС, з яким пов’язана подія, прізвище, ім’я та по батькові працівника, в роботі якого помічені протиправні або корупційні дії, суть проблеми. Результати розгляду анонімної інформації не повідомляються, але перевіряється.

«За 2015 рік на сервіс «Пульс» до ДПІ у м. Чернігові надійшло 9 інформаційних запитів відносно таких питань, як реєстрація податкових накладних, подання податкової звітності та проведення перевірок. Кожен запитувач вчасно отримав зворотний дзвінок від податківців з інформацією про вжиті заходи. В поточному році звернень від платників міста не надходило», - поінформувала податківець.

Нагадуємо: номер цілодобової телефонної лінії сервісу "Пульс": (044) 284-00-07.
Додатково інформуємо, що повідомити про можливі зловживання працівників податкової та митної служби можна за телефоном «Довіри» - (0462) 668-522, який працює у відділі власної безпеки при Головному управлінні ДФС у Чернігівській області, або звернутися за адресою: м. Чернігів, вул. Реміснича, 11, каб.208. За кожним фактом буде проведена службова перевірка і вжито відповідних заходів.

ДПІ у м. Чернігові

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини