Підприємці-спрощенці Чернігівщини минулого року сплатили до місцевих бюджетів на 23 мільйони гривень більше
На початок року на обліку в податкових інспекціях області перебуває 22741 фізична особа-підприємець, що обрали спрощену систему оподаткування. Це становить 61,7 відсотка від загальної кількості фізосіб-підприємців.

Серед них на І групі перебуває 5071 особа, на ІІ – 11808 осіб, на ІІІ – 5862 особи.
У трудових відносинах з платниками єдиного податку перебувають 9527 найманих працівників.
Як повідомила начальник відділу адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб, майнових податків ГУ ДФС у Чернігівській області Наталя Кузнецова, за минулий рік до місцевих бюджетів надійшло 138,6 млн. грн єдиного податку з фізичних осіб. Це на 23,1 млн. грн більше, ніж за 2014 рік (темп росту становить 120 відсотків).
Останні новини Чернігівщини

Водійське посвідчення за 12 тис. грн – повідомлено про підозру жителю міста Ніжин 13:25
За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури повідомлено про підозру жителю міста Ніжин у одержанні неправомірної вигоди для себе, за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч. 2 ст. 369-2 КК України).
Чернігівці літнього віку можуть вивчати англійську на безоплатному онлайн-курсі — деталі 13:03
У Чернігові стартує безоплатний онлайн-курс англійської мови для людей літнього віку. Навчання проходить одразу на кількох рівнях — від початкового до Pre-Intermediate.

Яка тепер офіційна назва війни України з російським агресором? 11:22
Бурхливі обговорення щодо назви сучасної війни України з російським агресором завершені.
Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:15
Протягом минулої доби зареєстровано 26 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 23 пожежі та 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

У Чернігові готують нове покоління кухарів та пекарів 11:14
У Чернігові стартував проєкт «Професійна освіта для відновлення та розвитку Чернігівщини», який реалізується агенцією Expertise France та ГО “Культ Фуд” шеф-кухаря Євгена Клопотенка у межах програми «Стійкість».