Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:46:23

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області надає інформацію про ліквідацію ямковості у вихідні дні

22.12.2015   10:16Агенцiя

Сприятливі погодні умови зимового періоду максимально використовуються дорожниками Чернігівської області для покращення стану дорожнього покриття.

Цими вихідними на дорогах загального користування області ліквідовано 5 133 кв. м. деформацій дорожнього покриття.
     
Так, на замовлення Служби автомобільних доріг у Чернігівській області підрядними підприємствами проводилися роботи з ліквідації аварійної ямковості. Роботи виконували 2 бригади філій ДП «Чернігівський облавтодор» та одна бригада підрядного підприємства ТОВ «САТ Україна».
    
Матеріали для виконання ремонтних робіт із використанням гарячого асфальтобетону постачав асфальтобетонний завод КП«Ніжинський ПШМК».
   
За період проведення робіт, з початку року, ліквідовано 99 480кв.м ямковості, з них 54 245 кв.м на автомобільних дорогах державного значення та 45 235 кв.м на автодорогах місцевого значення.
 
Більш детальна інформація щодо виконання ямкового ремонту представлена у рубриці «Ліквідація ямковості»  на сайті Служби автомобільних доріг у Чернігівській області.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини