Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:02:41

Звернення Віктора Кияновського до керівників підприємств молочної галузі Чернігівщини

09.10.2015   13:47Агенцiя

ШАНОВНІ КЕРІВНИКИ ПЕРЕРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ МОЛОЧНОЇ ГАЛУЗІ!

Я, Кияновський Віктор Павлович, звертаюся до Вас як  голова Чернігівської обласної партійної організації Аграрної партії України з пропозицією про збільшення для населення закупівельної ціни на молоко до  2.70 грн. з 16 жовтня 2015 року.

Розумію і гостро співпереживаю складне, на даний момент, становище молокопереробної галузі: це і висока собівартість виробленої продукції, і суттєве скорочення ринку збуту як зовнішнього, так і внутрішнього, а також відсутність будь-якої фінансової підтримки з боку держави та повна її бездіяльність щодо допомоги товаровиробникам  у збуті готової продукції.

В той же час,  і люди,  які займаються вирощуванням та утриманням в особистих підсобних  господарствах  великої  рогатої худоби,  знаходяться теж  у край  важкому становищі. І,  в більшості випадків,  отримані за здачу молока на молокопереробні підприємства кошти – є єдиним фінансовим доходом селянських родин.

Скотарство, молокопереробна промисловість – це традиційні для Чернігівщини галузі, які розвивались на наших теренах ще з діда-прадіда. Ми не повинні допустити їхнього знищення, бо саме вони є головним інвестором в економіку рідної Сіверщини.

В цей, надзвичайно драматичний, можна навіть сказати, критичний для країни час підвищення закупівельної ціни на молоко сприятиме, на мій погляд, збереженню і поступовому відродженню  села через подолання бідності серед селян, підвищення рівня їх життя, і,  як наслідок, – забезпеченню жителів міст  більш якіснішими продуктами харчування!

Сподіваюся, що моє звернення Вами,  шановні колеги, буде підтримане.

З повагою, Віктор Кияновський

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини