Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:57:54

Стан автошляхів в області інспектували журналісти Чернігівського обласного телебачення

16.07.2015   15:01Агенцiя

З кожним роком Чернігівщину відвідує все більша кількість туристів. Зіпсувати враження від поїздки може дискомфорт у дорозі. Значну частину як пасажирських, так і вантажних перевезень області беруть на себе регіональні автошляхи.

В останні роки ремонтні роботи на них проводяться виключно ямковим методом. Аби покращити якість перевезень, тут необхідний капітальний, або хоча б поточний ремонт. Стан регіональних автошляхів разом із Службою автомобільних доріг області інспектували кореспонденти Чернігівського обласного телебачення.

Чернігівщина — скарбниця безлічі архітектурно-культурних пам’яток, природних парків та заповідників. Аби туристи могли комфортно до них дістатися, важливо підтримувати автошляхи області в належному стані.

Регіональна дорога державного значення Р-68 має протяжність близько 100 кілометрів. Автомобільна дорога Талалаївка – Ічня – Тростянець –Сокиринці - /Н-07/ з’єднує з обласним центром три райони: Ніжинський, Ічнянський, Срібнянський. Початок дороги — в с.Талалаївка Ніжинського району , а закінчується виходом на трасу Київ – Суми в Срібнянському районі.

Автомобільна дорога приймає на себе значну кількість вантажоперевезень, через що дороги руйнуються. Цією дорогою туристи можуть дістатися до історико-культурних об’єктів області: Іржавця, Ічні, Тростянця. Нею гості Чернігівщини під’їжджають до національного історико-культурного заповідника Качанівка, а також до маєтку Галаганів в Сокиринцях. Стан траси нині задовільний. Останнім часом тут проводиться виключно ямковий ремонт.

Регіональна автодорога Р-67 «Чернігів – Пирятин» проходить через Куликівку, Ніжин, Прилуки. Її протяжність – більше 180 кілометрів. Ця дорога приймає на себе значне навантаження як пасажирського, так і великовагового вантажного транспорту. Стан цього автошляху хоч і задовільний, але потребує відновлення окремих ділянок. Аби покращити його транспортно-експлуатаційні характеристики, потрібен капітальний ремонт. Або хоча б поточний — із влаштуванням тонкошарового асфальтобетонного покриття.

Дорожники вже відновили покриття на окремих ділянках дороги та залізничних переїздів . А от частина автошляху Р-67, що проходить через центр Куликівки, відремонтована сучасним методом за використанням технології гарячого реміксу.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.