Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:12:19

Про роботу промисловості Чернігівської області за січень–червень 2014 року. ДОВІДКА

21.07.2014   10:40

У січні–червні 2014 р. індекс промислової продукції області становив 97,9%.

У добувній промисловості виробництво склало 91,1% проти січня–червня 2013 р., у переробній промисловості – 100,1%, у постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 100,2%.

У переробній промисловості збільшення обсягів відбулося на підприємствах машинобудування (на 14,1%), металургійного виробництва (на 5%), з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (на 0,3%), з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 0,2%).

Серед окремих видів продукції суттєвий приріст одержано у виробництві соняшникової нерафінованої олії, цегли невогнетривкої керамічної будівельної, вогнегасників, автобусів. Більше вироблено вершкового масла (на 36,3%), ковбасних виробів (на 11,2%), паперу та картону (на 15,8%).

Водночас, серед підприємств переробної промисловості порівняно із січнем–червнем 2013 р., спостерігалося зниження випуску обробленого рідкого молока, жирних сирів, борошна, круп, хліба та виробів хлібобулочних. Менше вироблено взуття, елементів конструкцій збірних для будівництва з цементу, бетону або штучного каменю, ручних інструментів, верстатів для оброблення деревини.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини