Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:48:33

"Оплата частинами" Приватбанку працює вже в 25 тисячах українських торгових точок

10.06.2014   14:03Агенцiя

З початку року кількість торгових мереж і магазинів, в яких клієнти ПриватБанку можуть користуватися безкоштовною розстрочкою, виросло на 30%.

Як повідомила прес-служба банку, сервіс "Оплата частинами" на сьогоднішній день працює в більш ніж 25 000 торгових точок.
 
За допомогою "Оплати частинами" суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини (до 25 платежів). Кредит оформляється автоматично прямо біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовно.
 
- Можливість придбати потрібні товари в розстрочку без відсотків - це хороша підтримка банком його клієнтів у непростій економічній ситуації, - говорить заступник голови правління ПриватБанку Роман Негінський. - Сьогодні такий зручний сервіс, як "Оплата частинами" працює в більшості найпопулярніших торгових мереж і є найбільш доступною в Україні можливістю покупки товарів у розстрочку.
 
На сьогоднішній день до сервісу "Оплата частинами" підключені найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів - такі як "Комфі", "Фокстрот", "Ельдорадо", "Алло", "Цитрус", Moyo. Щоб дізнатися доступну клієнту суму покупок в розстрочку достатньо відправити SMS на номер 10060 з текстом chast.
 
Нагадаємо, з 1 червня всі власники зарплатних карток ПриватБанку також отримуватимуть доплату в розмірі 5% від суми зарплати, витраченої на покупки у торговельній мережі.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.