Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:25:13

Чернігівський переможець акції "Відпочинок без турбот" - Гордієнко Поліна Михайлівна

05.06.2014   15:23Агенцiя

З 1 квітня по 30 вересня 2014 року ПриватБанк проводив акцію для пенсіонерів «Відпочинок без турбот». Кожен учасник акції може стати переможцем, отримати сертифікат на 5 000 грн і обміняти його на путівку у будь-яку точку світу.

Аби стати учасником акції для пенсіонерів «Відпочинок без турбот», слід  лише оформити отримання пенсії через ПриватБанк (якщо ще немає пенсійної карти ПриватБанку), зареєструватись в акції та оплатити карткою покупки від 50 грн. Кожна покупка автоматично бере участь у щомісячному розіграші сертифіката на 5 000 грн і двадцяти подарунків по 500 грн. В Чернігові щасливим переможцем акції у квітні стала пенсіонерка Гордієнко Поліна Михайлівна. Була зроблена лише одна тразакція в банкоматі і завдяки їй жінка виграла 500грн. Залишилася дуже задоволеною, розповіла, що тепер завжди буде слідкувати за новинами від банку та приймати участь в подібних акціях.

Майже кожен другий пенсіонер, який отримує пенсію через банківські установи у Чернігівській області, отримує пенсію у ПриватБанку. Як свідчить статистика, 50% чернігівських пенсіонерів отримують свою пенсію на картку ПриватБанку. А це майже 54100 клієнтів. З початку року у Чернігівському регіональному управлінні ПриватБанку відкрито більше 1000 нових пенсійних рахунків.

Пенсійне обслуговування – це соціальна програма для ПриватБанку. Оформлення пенсійної картки здійснюється миттєво та безкоштовно. Зняття готівки в банкоматах, оплата комунальних послуг для пенсіонерів проводяться без стягнення комісії. Користуючись пенсійною карткою, можна отримати надбавку до пенсії. Банк нараховує 10 відсотків річних на кошти, які не знімаються, а залишаються на картці. Тому це чудова можливість отримати додаткові кошти до пенсії. Поповнювати вклади можна невеликими сумами з пенсії – банк це може робити навіть автоматично. Таким чином, щомісяця перераховуючи на депозит по 100 гривень, за рік можна отримати додатково більше 100 гривень. Також пенсіонери отримують знижки і бонуси в мережі партнерів банку Бонус + при розрахунках карткою в торгових точках і аптеках.

ПриватБанк – найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують 2,5 мільйони українських пенсіонерів, більше 2 мільйонів чоловік користується пенсійними депозитними програмами банку.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини