Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 16:36:59

Чернігівщина представила свій потенціал на виставці "АГРО-2014"

05.06.2014   15:04

4 червня делегація Чернігівщини на чолі із заступником голови обласної державної адміністрації Костянтином Лубенцовим взяла участь у XXVI Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2014», яка відкрилась у Національному комплексі «Експоцентр України» (ВДНГ) м. Києва.

Цьогорічний форум сільгоспвиробників урочисто відкрив Міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка. Він привітав учасників виставки з відкриттям та запросив всіх до плідної роботи, приємного спілкування, обміну позитивними емоціями.

Чернігівщина є постійним учасником цієї виставки. Цього року загальна виставкова експозиція регіону розміщена у павільйоні № 7 Національного комплексу «Експоцентр України». Сільськогосподарські підприємства, суб’єкти малого підприємництва, харчопереробні підприємства, пасічники та інші суб’єкти господарської діяльності представили на огляд свою продукцію: молочні консерви, макаронні вироби, мінеральні води, плодоовочеві консерви, пиво, солодощі, м’ясну продукцію та рослинні жири. А сільгосппідприємства області презентували експозицію тваринництва – племінну велику рогату худобу симентальської і української м’ясної та української червоно-рябої молочної порід, курей породи род-айленд.

«АГРО» - найбільша агропромислова виставка країн СНД і Східної Європи, найважливіший загальнодержавний захід в АПК України. Кожного року її учасниками є понад 900 підприємств аграрного спрямування із більш ніж 17 країн світу. Це найефективніший засіб виходу на український аграрний ринок.

На виставці представлені зразки сільськогосподарської техніки, обладнання та запасних частин, зрошувального обладнання, засобів механізації сільгоспвиробництв, продовольчого машинобудування, обладнання для тваринництва, птахівництва, кормо виробництва, технології автоматизації, управління, альтернативної енергетики, GPS і GIS технологій.

На «Агро – 2014» є виставки, присвячені виноробству, рослинним енергоресурсам, тваринництву та ветеринарній медицині рослинництву і агрохімії, виробництву екологічно безпечних продуктів, конярству і кінному спорту, рибному господарству та рибальству.

У рамках заходу планується проведення міжнародних прес-конференцій, засідань «круглих столів», семінарів, форумів, нарад-презентацій з широкого колу питань, зокрема, розвитку науково-інноваційних центрів, аграрної торгівлі, технологій вирощування сільськогосподарських культур, технічного забезпечення виробництва органічної продукції, ветеринарних препаратів та кормових добавок, ефективності використання точного землеробства, використання геопросторової інформації, розвитку фермерства у країнах Євросоюзу та можливості його застосування в Україні тощо.
 

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини