Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:11:36

Про інвестиції в економіку Чернігівської області

21.02.2014   11:51

У 2013р. в економіку Чернігівщини іноземними інвесторами вкладено 25,5 млн.дол. США прямих інвестицій (акціонерного капіталу).

Обсяг прямих іноземних інвестицій (акціонерного капіталу), внесених в економіку області з початку інвестування, на 31 грудня 2013р. становив 128,6 млн.дол. США, що на 22,5% більше обсягів прямих інвестицій на початок року, та в розрахунку на одну особу населення склав 120,9 дол. США.

Інвестиції надійшли із 41 країни світу. Майже третина (33,1%) загального обсягу інвестицій належить інвесторам із Німеччини. До найбільших інвесторів економіки області також входять: Кіпр, Польща, Литва, Російська Федерація,  Вірґінські Острови (Брит.), Беліз, Італія.

Значні обсяги іноземних інвестицій зосереджено на підприємствах промисловості (67,3% загального обсягу прямих інвестицій).

У підприємствах з оптової та роздрібної торгівлі; ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів акумульовано 7,2% прямих інвестицій, що займаються транспортом, складським господарством, поштовою та кур’єрською діяльністю – 6,6%, що здійснюють операції з нерухомим майном – 5,0%.

Останні новини Чернігівщини

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.