Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:19:11

Деклараційна кампанія 2014 року розпочалася

16.01.2014   17:08

З 1 січня розпочалася кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2013 року, яка триватиме до 1 травня 2014 року, -

повідомив начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Олег Шуба на засіданні Громадської ради при ГУ Міндоходів у Чернігівській області.

За його словами, перед кожною інспекцією поставлено завдання – провести широку масово-роз`яснювальну роботу та забезпечити якісне обслуговування платників. Для цього у Центрах обслуговування платників з  2 січня по 1 травня 2014 затверджені графіки чергувань працівників, які працюватимуть з подовженим робочим днем. Для якісного обслуговування платників розміщені інформаційні стенди, електронні табло з інформацією щодо питань декларування доходів громадян. 

Також посадовець акцентував увагу членів Громадської ради на можливості  подачі декларації про майновий стан за 2013 рік в електронному вигляді. Для цього у Акредитованих центрах сертифікації ключів необхідно отримати посилені ключі електронного цифрового підпису. До речі, процедура їх отримання займає не більше 15 хвилин і, до того ж, вона безкоштовна. Для зручності платників такі пункти відкриті у Центрах обслуговування платників податків ДПІ м. Чернігові, Прилуцькій, Ніжинській та  Менській ОДПІ.

Обов’язково повинні подати декларацію фізичні особи, якщо протягом 2013 року оподатковані доходи їм нараховувалися (виплачувалися, надавалися) у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, у зв'язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами двома або більше податковими агентами.

І наостанок, начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Олег Шуба зазначив, що свідоме декларування своїх доходів та сплата податків українцями – вірний шлях до побудови європейського суспільства

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини