Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:16:18

На Чернігівщині впроваждується потужний інвестиційний проект. ФОТОрепортаж

12.12.2013   11:01

11 грудня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко перебував з робочою поїздкою у Прилуцькому районі.

В ході поїздки очільник області відвідав ТОВ «Малодівицьке хлібоприймальне підприємство».

На ТОВ «Малодівицьке ХПП» успішно впроваджується масштабний інвестиційний проект – здійснюється будівництво елеватора потужністю 60 тис. тонн, який має особливе значення для соціально-економічного розвитку Прилуцького району.

Для будівництва елеватора за 9 місяців 2013 року залучено капітальних інвестицій на суму близько 100 млн. грн., створено 50 нових робочих місць. Виробничі потужності елеватора дозволяють переробляти зерно будь-якої кондиції і вологості та доводити його до необхідного стану для довготривалого зберігання.

На даний час введено в експлуатацію 2 сушки зерносховища на 42 тис. тонн зерна загальною потужністю 2800 тонн за добу. ТОВ «Малодівицьке ХПП» сертифіковано на 100 тис. тонн, 57 тис. тонн закладено в плівкові рукави.

Друга черга будівництва елеватора потужністю 20 тис. тонн запланована на 2014 рік.

Зібрати, зберегти, переробити – такі завдання ставить перед аграріями області голова облдержадміністрації Володимир Хоменко.

Основною перспективою Чернігівщини є інтенсивний розвиток сільського господарства та забезпеченням максимальної переробки сільгоспсировини за принципом «від поля до столу».

«Це нові робочі місця, це відрахування до бюджету, це добробут людей, особливо у сільській місцевості», - зауважив Володимир Хоменко.

Принагідно голова облдержадміністрації привітав краян з рекордним врожаєм, отриманим аграріями області.

ФОТО Віктора Кошмала

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.