Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:48:48

Майже на 268 млн. гривень поповнили державну скарбницю юристи Міндоходів Чернігівської області

12.12.2013   08:18

Як повідомила начальник юридичного управління Ніна Соловей, з початку 2013 року до Головного управління Міндоходів у Чернігівській області надійшло 378 первинних скарг платників податків на 603 податкових повідомлень-рішень.

За результатами розгляду 689 повідомлень-рішень (з урахуванням тих, що оскаржені у 2012 році), залишено без змін 560 рішень на суму майже 268 млн. грн., скасовано повністю або частково 129 рішень на 27 млн. грн..

Разом з цим, за результатами розгляду первинних скарг у 7 випадках регіональним відомством збільшено суми податкових зобов’язань та штрафних санкцій на 62,2 тис. грн., - зазначила Ніна Соловей.

Протягом 11 місяців до відповідальності притягнуто 32 працівника, що приймали участь у перевірках, рішення за результатами яких були скасовані, у тому числі до дисциплінарної – двох фахівців.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини