Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:37:07

Талалаївські платники податків справлятимуть новосілля

04.12.2013   15:00

Талалаївське відділення Бахмацької ОДПІ обслуговує 217 юридичних та 139 фізичних осіб.

Орендує приміщення у виробничого управління житлово-комунального господарства. Місцева влада стурбована умовами, в яких нині обслуговують платників, і пообіцяла виділити комфортне приміщення, де можна забезпечити відвідувачам необхідний сервіс.

У той час, як в усіх податкових інспекціях області та п’яти відділеннях -  Коропському, Носівському,  Семенівському, Сосницькому та Щорському – відкриті Центри обслуговування платників з сучасним сервісом, вдвідувачам Талалаївського відділення можна поспівчувати. Там немає навіть елементарних зручностей  - не підведена ні вода, ні каналізація. А через те, що протікає дах, навіть бувало, що відпадала штукатурка  зі стелі. Цієї пори року термометр показує 18, а взимку всього п’ять-шість градусів.

Начальник КП «Талалаївське виробниче управління житлово-комунального господарства» Олександр Кобиш знає про всі ці проблеми. Він відвідує Талалаївське відділення і як платник податків, оскільки має власний бізнес. Каже, що як депутату районної ради, йому соромно перед іншими платниками податків. Але безпорадно розводить руками.
Платники податків, у свою чергу, співчувають тим, хто там працює. Приватний підприємець Алла Грицик, яка завітала до Талалаївського відділення у справах, розповіла, що вона, як й інші її колеги, вдячна працівникам, які привітно зустрічають, ввічливо обслуговують, надають роз’яснення та консультації, допомагають. І все роблять можливе, щоб навіть в таких умовах підтримувати порядок.

Людмила Циганенко працює там прибиральницею. У господарчому приміщенні вона тримає чимало пляшок для води, яку доводиться носити з колодязя, що через дорогу. А взимку гарячу воду навіть носить з дому.
Бахмацька МДПІ має комфортний центр обслуговування платників і достатньо приміщень, щоб розмістити працівників відділення. Але тоді талалаївським платникам податків доведеться їздити за десятки кілометрів до Бахмача.
Таким станом справ перейнявся і голова Талалаївської райдержадміністрації Віталій Голець. Створення сприятливих умов для платників податків він вважає одним з пріоритетів у своїй  діяльності - переконаний, що податкові інспекції мають бути не фіскальною, а сервісною службою. 

Віталій Віталійович одразу запропонував приміщення колишньої районної санепідемстанції, де є всі зручності і можливості створити комфортні умови для платників податків. Працівники Талалаївського відділення Бахмацької ОДПІ та платники податків радо зустріли таку новину. І вже готуються до новосілля

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини