Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:08:36

Безкоштовна послуга електронного цифрового підпису, - за 15 хвилин

06.11.2013   11:23Агенцiя

Розвиток сучасних IT-технологій робить комфортними звичайні речі. Йдеться про можливість подання податкової звітності в електронній формі.

Для цього необхідно звернутися до Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД Міндоходів та отримати посилені ключі електронного цифрового підпису. Процедура їх отримання займає не більше 15 хвилин.

Отримати послугу електронного цифрового підпису можуть органи державної влади, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації всіх форм власності, інші суб’єкти господарської діяльності та фізичні особи, і до того ж ця послуга безкоштовна.

Ключ електронного цифрового підпису дає змогу звітувати або подавати декларації в режимі он-лайн не лише до органів Міндоходів, а й до органів державної статистики та Пенсійного фонду України.

Крім того, електронні ключі від Міндоходів дають можливість експортерам та митним брокерам подавати митні декларації до оформлення в електронному вигляді через мережу Інтернет.

Звертаємо увагу, що з 01 листопада 2013 року для всіх клієнтів Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД Міндоходів електронний цифровий підпис надаватиметься строком дії до двох років.

Слід зазначити, що на Чернігівщині розміщено чотири віддалених пункти реєстрації користувачів - у центрах обслуговування платників податків ДПІ м. Чернігові, Прилуцькій, Ніжинській та  Менській ОДПІ.

Адреси відділу реєстрації користувачів при ГУ Міндоходів у  Чернігівській області:

м. Чернігів, вул. Кирпоноса, буд. 28, 1-й  поверх, кім.14.
Телефон для довідок (0462)774927.

м. Прилуки, вул. Київська, буд. 214, 1-й пов., каб. 6
тел.: (04637) 53265

м. Ніжин, вул. Поштова, буд. 2, 1-й пов., каб. 118
тел.: (04631) 31578

15600, м. Мена, вул. Леніна, буд. 57, 1-й пов., каб. 4
тел.: (04644) 3-17-86

Запрошуємо підприємців, керівників підприємств, установ і  організацій, які ще не приєдналися до електронного звітування, скористатися можливістю спростити своє життя, найкраще та найефективніше спланувати свій робочий час. Фахівці Центру сертифікації ключів ІДД Міндоходів готові вам в цьому допомогти.

Детальну інформацію про перелік документів, необхідних для оформлення електронного цифрового підпису, а також щодо його використання та подання звітності до контролюючих органів,  можна переглянути на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД Міністерства доходів і зборів України  http://www.acskidd.gov.ua

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини