Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:23:15

Оштрафовано ПАТ "Чернігівобленерго"

09.10.2013   12:34Агенцiя

Тимчасовою адміністративною колегією Антимонопольного комітету України накладено штраф у розмірі 300 тис. грн на ПАТ «Чернігівобленерго» за порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

За результатами проведеного розслідування було встановлено, що ПАТ «Чернігівобленерго», зловживаючи монопольним (домінуючим) становищем на ринку передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами в Чернігівській області у межах території, на якій розташовані власні місцеві (локальні) електричні мережі товариства, безпідставно зволікало в укладенні Додаткової угоди про внесення змін до Договору про передачу електричної енергії мережами товариства, укладеного з ТОВ «Торгова енергетична компанія «ЕЛКОМ».

Як встановила Колегія, такі дії могли призвести до створення умов щодо неможливості постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом ТОВ «Торгова енергетична компанія «ЕЛКОМ» власним споживачам, та як наслідок, до ущемлення його інтересів.

Крім того, такі дії ПАТ «Чернігівобленерго» могли також призвести до негативних наслідків обмеження конкуренції на ринку постачання електричної енергії суб’єктам господарювання в Чернігівській області у межах території, на якій розташовані власні місцеві (локальні) електричні мережі ПАТ «Чернігівобленерго».

http://www.amc.gov.ua/amku/control/main/uk/publish/article/100124

 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини