Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:18:54

Кращі підприємці Чернігівщини відзначені почесною нагородою ТПП України “Золотий знак – Меркурій”

03.09.2013   13:41Агенцiя

30 серпня 2013 року, напередодні професійного свята Дня підприємця, що відзначається у першу неділю вересня, Торгово-промислова палата України та Український союз промисловців і підприємців провели спільне засідання.

У роботі засідання взяли участь президент УСПП, народний депутат України Анатолій Кінах, президент ТПП України Геннадій Чижиков, заступник Міністра доходів і зборів України Андрій Ігнатов, представники професійних асоціацій та багато представників ділової спільноти України.

Ділова громадськість розглянула ряд актуальних та проблемних питань розвитку підприємництва та шляхи поліпшення бізнес-клімату, сприятливого для підприємництва та бізнес-ініціативи. Успіх цих перетворень є ключовим для забезпечення стійкого економічного зростання. Іншим важливим питанням обговорення на урочистому заході стало прийняття Кодексу етики підприємця. Було відзначено, що процес запровадження соціальної відповідальності бізнесу в Україні, дотримання принципів ділової етики, як покращення соціального розвитку підприємства є необхідністю, зумовленою реаліями сьогодення.

В ході засідання відбулася урочиста церемонія вручення державних нагород кращим підприємцям України. Кращих представників бізнесу було нагороджено почесними відзнаками Палати, а це 85 підприємців і 45 колективів-членів ТПП України.

Почесну нагороду ТПП України “Золотий знак – Меркурій” за значний особистий внесок у розвиток підприємництва, плідну співпрацю з Торгово-промисловою палатою та з нагоди професійного свята отримали і представники Чернігівщини. Серед нагороджених – колектив Чернігівського ПБП “ВИМАЛ”. Сергій Самоненко, директор підприємства, отримав нагороду за розширення експорту товарів вітчизняних підприємств і фірм, освоєння нових зарубіжних ринків збуту вітчизняної продукції. ТОВ “Форсаж” і його директор, Валерій Куліч, були відмічені за активну участь у діяльності Торгово-промислової палати та сприянні реалізації її статутних завдань. Григорій Пузан, директор ТОВ “Житлобудсервіс”, отримав золотого Меркурія за значні досягнення у галузі будівництва. Чернігівське ПАТ “Базис” і Андрій Склярець нагороджені за значні досягнення у підприємницкій діяльності. Єдине в Україні (за своєю спеціалізацією) ТОВ “Датчикове підприємство “Завод РАПІД” і особисто Титенок Володимир Андрійович нагороджені за створення конкурентноздатних видів товарів (послуг) і їх поставки на експорт.

http://chamber.cn.ua/

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини