Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:22:01

У Чернігівській МДПІ відбувся семінар щодо змін податкового законодавства

19.04.2013   13:23Агенцiя

Відповідно до плану проведення семінарів Чернігівською МДПІ 16 квітня 2013 року у приміщенні НАСК „Оранта” було проведено семінар з бухгалтерами сільських, селищних рад та підприємств району щодо змін податкового законодавства, які набрали чинності у 2013 році.

На семінарі фахівцями Чернігівської МДПІ були висвітлені актуальні питання декларування доходів громадян, сплата власниками землі та землекористувачами плати за землю, запровадження податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, порядок використання РРО з електронною касовою стрічкою та новації в податковому законодавстві з ПДВ. Окрема увага приділялась питанню недопущення виплат зарплат “у конвертах” та порушення норм податкового законодавства, ухилення від оподаткування доходів громадян.

До проведення семінару також було залучено фахівців Пенсійного фонду в Чернігівському районі, Чернігівської міжрайонної виконавчої дирекції фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та Чернігівського обласного відділення фонду соціального захисту інвалідів, які розповіли про порядок сплати єдиного внеску для різних категорій застрахованих осіб, проходження коштів фонду соціального страхування та дитяче оздоровлення влітку 2013 року.

Приємно відзначити зацікавленість присутніх платників податків у обговоренні новацій податкового законодавства. Бухгалтери озвучити велику кількість запитань та отримали вичерпні відповіді від податківців.

Ольга Хмелевська
Завідувач сектору взаємодії із ЗМІ та громадськістю
Чернігівської МДПІ

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини