Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 15:56:08

Відбулися чергові загальні збори акціонерів ПАТ “Чернігівгаз”

15.04.2013   11:02Агенцiя

ПАТ “Чернігівгаз” провело чергові загальні збори акціонерів, для участі у яких зареєструвалися акціонери, які у сукупності володіють 65,93% від загальної кількості голосів акціонерів.

Згідно з порядком денним, акціонери заслухали й затвердили звіти органів управління ПАТ “Чернігівгаз”, зокрема: річну фінансову звітність за 2012 рік, звіт Правління, Наглядової ради, Ревізійної комісії та визначили основні напрями роботи товариства на 2013 рік.

Згідно річного звіту, чистий прибуток ПАТ “Чернігівгаз” за 2012 рік склав 3 млн. 105 тис. грн.

Розглянувши результати діяльності Товариства за 2012 рік, акціонери вирішили спрямувати 100% чистого прибутку на розвиток виробництва.

Загальними зборами було затверджено ряд змін у персональному складі Наглядової Ради та Ревізійної комісії.

Основними акціонерами ПАТ “Чернігівгаз”, відповідно до зведеного облікового реєстру власників цінних паперів є:

ПАТ НАК “Нафтогаз України” – 25% статутного капіталу; ПАТ “Агропромкомплект” – 19,65% статутного капіталу; ПАТ “Ролюкс” – 19,65% статутного капіталу; ТзОВ “Ласфано Україна” – 13,25% статутного капіталу; ПАТ “Газтек” – 13% статутного капіталу.

Довідка. ПАТ “Чернігівгаз” – одне з найкрупніших підприємств Чернігівської області. Основна сфера діяльності – розподіл та постачання природного газу. Система газопостачання Чернігівщини – це майже 13,5 тис. км розподільчих газопроводів та вводів, 491 газорегуляторних пунктів, 1604 газорегуляторних пунктів шафового типу, 954 станцій катодного захисту. Загальний рівень газифікації природним газом становить 60,98%. Природним і скрапленим газом користуються більше 455 тис. квартир і домогосподарств, 191 промислове підприємство, 1792 підприємств компобуту, 609 бюджетних установ. Щорічні обсяги транспортування та реалізації складають майже 894 млн. м3 газу/рік.

 

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.