Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 29 червня, 06:52:49

Світ неперевершених дитячих суконь від Тетяни Клименко

25.06.2024   12:20Агенцiя

Її сукні для дівчаток - це симбіоз унікальності, вишуканості, краси, зручності та високої якості.

Знайомтеся - Тетяна Клименко, чернігівка, засновниця українського бренду дитячого одягу «By tanyaklymenko». Вона шиє сукні в різних стилях: для урочистих подій, тематичних дитячих свят від святкових пишних до сучасних мінімалістичних моделей, буденний одяг для дівчаток та їх мам в стилі фемілі-лук, а також дівчачі аксесуари, що довершують образ, - обідки, пов'язки, пояски тощо.

За освітою Тетяна - спеціаліст з обліку та аудиту з червоним дипломом, проте за здобутою професією не працювала жодного дня. Її кар’єра в швейній індустрії почалася понад 10 років тому з власного весільного салону і пошиття весільних і святкових суконь. Пішовши «в декрет», вона закрила весільний салон і почала шити дитячі сукні для своїх знайомих, які публікувала в соціальних мережах. У результаті з’явилися перші онлайн-замовлення, і поступово особистий акаунт став основним каналом реклами і збуту.

«Починала я вдома з однією швейною машинкою, але з величезним оптимізмом, натхненням, бажанням працювати і досягти успіху, - розповідає майстриня. - Зараз я - приватна підприємниця і в своїй професійній скарбничці вже маю понад 50 тисяч виконаних замовлень з гарними відгуками з усього світу».

Щоб відкрити своє, поки що невелике, виробництво в Чернігові, вона скористалася програмою «Власна справа» урядового проєку «єРобота». За грантові кошти придбала професійне швейне обладнання для запуску повноцінної роботи швейного цеху. А власні заощадження витратила на оренду приміщення, закупку меблів, тканин, розробку лекал для нових моделей одягу. Тепер Тетяна працює не одна. Вона створила робочі місця і працевлаштувала двох швачок.

«Моя історія – це про наполегливість, віру в себе та вміння перетворювати мрії в реальність, - говорить підприємниця. - Я рада, що можу втілювати в життя бажання інших людей, виконуючи різні замовлення, щоб маленька дівчинка відчувала себе справжньою принцесою на будь-якому святі або в повсякденному житті».

Отже, «By tanyaklymenko» – унікально і зроблено в Україні!

Нагадаємо, урядовий проєкт «єРобота» є складовою політики «Зроблено в Україні» та включає низку грантових програм, спрямованих на стимулювання підприємницької діяльності та створення нових робочих місць. Подати заяву на отримання грантів можна просто зараз на порталі «Дія» https://is.gd/KT7RoW

За консультаціями звертайтеся до регіонального офісу "Зроблено в Україні", який діє на базі Чернігівського обласного центру зайнятості (м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 40).

Чернігівський обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

єРобота на Чернігівщині: грантові програми для бізнесу від служби зайнятості 12:51

Вже 337 мешканців області для започаткування або розвитку бізнесу скористалися програмою «Власна справа» та 11 - програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», які реалізуються в межах урядового проєкту єРобота.

Чернігівщина розпочала підготовку до наступного навчального року 12:45

Учора під керівництвом Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля відбулася нарада щодо завершення навчального року 2023/2024 і підготовки до наступного.

Тимчасове житло для постраждалих родин області: особливості чергової ініціативи УВКБ ООН 11:26

Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) з початку повномасштабної війни постійно надає жителям Чернігівщини різнопланову допомогу: від юридичних консультацій та психологічної підтримки – до відновлення житлового фонду

 Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом спроби нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом спроби нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:30

Інспектори відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління поліції викрили 52-річного водія автомобіля «ВАЗ», який кермував у нетверезому стані.

Перекривається рух автотранспорту на ділянці вулиці Мартина Небаби 09:24

З 14.00 год 27 червня по 20.00 год. 2 липня 2024 року перекривається рух автотранспорту на ділянці вулиці Мартина Небаби від проспекту Миру до вулиці Прокоповича. Відповідний дозвіл затверджений рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради 27 червня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини