Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 29 червня, 06:53:48

«єРобота» на Чернігівщині: грантові програми для бізнесу від служби зайнятості

11.06.2024   11:29Агенцiя

З початку дії програми "Власна справа" урядового проєкту "єРобота" Державною службою зайнятості прийнято 325 позитивних рішень про надання мікрогрантів жителям області на загальну суму 77,6 млн грн.

 Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення понад 730 нових робочих місць.
Також визначено 11 переможців за програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» на загальну суму майже 3,5 млн грн. А це ще додатково 20 нових робочих місць.
Інформація про програму "Власна справа" та як податися на мікрогрант
Про програму «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» читайте
 

Чернігівський обласний центр зайнятості
 

Останні новини Чернігівщини

єРобота на Чернігівщині: грантові програми для бізнесу від служби зайнятості 12:51

Вже 337 мешканців області для започаткування або розвитку бізнесу скористалися програмою «Власна справа» та 11 - програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей», які реалізуються в межах урядового проєкту єРобота.

Чернігівщина розпочала підготовку до наступного навчального року 12:45

Учора під керівництвом Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля відбулася нарада щодо завершення навчального року 2023/2024 і підготовки до наступного.

Тимчасове житло для постраждалих родин області: особливості чергової ініціативи УВКБ ООН 11:26

Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) з початку повномасштабної війни постійно надає жителям Чернігівщини різнопланову допомогу: від юридичних консультацій та психологічної підтримки – до відновлення житлового фонду

 Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом спроби нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом спроби нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:30

Інспектори відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління поліції викрили 52-річного водія автомобіля «ВАЗ», який кермував у нетверезому стані.

Перекривається рух автотранспорту на ділянці вулиці Мартина Небаби 09:24

З 14.00 год 27 червня по 20.00 год. 2 липня 2024 року перекривається рух автотранспорту на ділянці вулиці Мартина Небаби від проспекту Миру до вулиці Прокоповича. Відповідний дозвіл затверджений рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради 27 червня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини