Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:58:26

"Аддамси та новорічні традиції”: святкова прем’єра

29.12.2022   13:14Агенцiя

Які тільки дива не трапляються у різдвяно-новорічні свята! Навіть нечисть, що вміє відзначати тільки щось моторошне і жорстоке, бажає веселитися по-людськи — під ялинкою замість шибениці, разом з Санта Клаусом, з іграми в компанії добрих друзів...

Сімейка Аддамсів — Венздей і Пагслі, а також Тітка Гертруда, Ельф — співробітник Санта Клауса, принцеса Ельза — майбутня королева Еренделла, стали героями нової новорічної казки у постановці Дмитра Обєднікова “Аддамси та новорічні традиції”. Прем’єра музичного дійства відбулася 24-го грудня 2022 року на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру. Передувала йому весела інтермедія за участю Святого Миколая, яка підкреслює: в єдності наша сила.

Венздей і Пагслі вирішили зустріти Новий рік як прості люди, традиційно. Але як це робиться — хто підкаже? Мабуть, тільки сусід Ельф. І дім Аддамсів поступово наповнюється красою і радістю.

Святковий настрій глядачам дарували артисти філармонійного центру Анна Михневич, Іван Гладков, Марина Маккей, Ксенія Трубіна, Яна Сидоренко, Катерина Велика, Віктор Войников, Тетяна Герус, Катерина Іващенко-Василяко, Артем Коптель, Світлана Кугук, Ольга Кузьменко, Юлія Литвин, Дар’я Михневич, Євгеній Олещенко.

Герої казки “Аддамси та новорічні традиції” доводять: головне в новорічні свята — гарно проводити час з рідними та друзями. І найголовніше: “Диво станеться з кожним, хто щиро в нього вірить”.

Зверніть увагу: музична новорічна історія “Аддамси та новорічні традиції” на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру з 24-грудня по 8-е січня (31 грудня і 1 січня — вихідні). Час проведення шоу можна уточнити на сайті філармонійного центру nota.net.ua або в касі. Приємного перегляду!

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм

 

 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини