Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 14:25:28

Казкові історії Чернігівського драмтеатру для дітей і дорослих

28.12.2022   11:48Агенцiя

Передсвятковий грудневий тиждень щодня надає чернігівцям – юним і дорослим – можливість завітати до театру, аби потрапити у чарівний світ казкових новорічних історій, отримати піднесений передсвятковий настрій та поділитися цією радістю з рідними і друзями.

От і цього понеділка гамірлива дитяча юрба зранку заповнила театральне приміщення: дітлахи проводили фотосесії біля Новорічної ялинки, завзято брали участь в ігровій інтермедії, яку проводили казкові персонажі Зайчик та Їжачок, водили хоровод та співали разом з чарівним Янголом і Святим Миколаєм. Потім на сцені Король казкового королівства представляв малечі яскраву казкову історію про добросердну Попелюшку, її заздрісних сестер і лиху мачуху, що благополучно закінчилася щасливою зустріччю з Принцом.

А ввечері шевченківці представляли сповнену магічної привабливості казкову історію для дорослих – славнозвісну гоголівську «Ніч перед Різдвом». Цього разу на сцені, крім постійних виконавців характерних ролей, виступили з дебютом декілька нових акторів: арт. Сергій Горшков азартно і з гумором втілював образ Дяка, а його дружину Дячиху чудово зіграла Тетяна Шумейко, в ролі Одарки успішно дебютувала Оксана Ленчевська. Також відбулося декілька дебютних виступів молодих акторів у ролі колядників. Захоплюючі ритми хореографічних композицій, потужна енергетика молодечого завзяття, колоритні сценічні образи, створені яскравим акторським ансамблем, надовго запам’ятаються глядачам, які прийшли на перегляд дивовижного феєричного дійства «Ніч перед Різдвом». Вражена глядацька аудиторія гучними оваціями дякувала артистам за натхненну гру та подарований чудовий настрій.

 

https://teatr.cn.ua/kazkovi-istoriyi-dlya-ditej-i-doroslyh/

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини