Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:54:23

«Приборкання норовливого». І ще раз про кохання

25.10.2022   09:07Агенцiя

«Кохання у стилі бароко» – таку назву мала п’єса відомого українського драматурга Ярослава Стельмаха, що стала першоджерелом для постановки режисером, заслуженим артистом України Андрієм Бакіровим вистави «Приборкання норовливого», якою шевченківці знову порадували своїх шанувальників цієї п’ятниці.

Поставлена у серпні 2020 року, ця яскрава комедійна вистава була з прихильністю сприйнята глядачами і весь цей час не сходила з репертуарних афіш театру. З цією виставою, відновленою в оновленому складі, у вересні цього року чернігівці взяли участь у Всеукраїнському фестивалі театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти» у Кропивницькому, який проходив під гаслом «Музи не мовчать». Шалені тривалі оплески були красномовним свідченням успішного виступу артистів, яким вдалося переконати глядацьку аудиторію, що любов і сміх – це найкращі ліки для бадьорого настрою і гарного самопочуття.

Тож і нинішня зустріч глядачів зі сценічною інтерпретацією правічної теми кохання стала додатковим підтвердженням всеперемагаючої сили любові, яка дарує нам радість, натхнення і сили долати будь-які перешкоди на шляху до свого щастя. Шанувальники театрального мистецтва, що прийшли на перегляд спектаклю, отримали справжнє задоволення від надзвичайно динамічного сценічного дійства, виразних персонажів, вражаючого музичного оформлення.

Після завершення вистави глядачі бурхливими оплесками та квітами привітали виконавців, дякуючи їм за яскраве сценічне дійство та подарований чудовий настрій.

Раїса Міненко,  керівник літературно-драматургічної частини театру

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.