Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:43:09

У Чернігові стартує 97-ий театральний сезон

20.10.2022   09:44Агенцiя

27 жовтня відбудеться відкриття 97-го театрального сезону Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка.

Новий театральний сезон відкривається прем’єрою трагікомедії «В П О», поставленої режисером, заслуженим артистом України Андрієм Бакіровим. В основу вистави під назвою «В П О», тобто внутрішньо переміщені особи, покладено трагікомедію «Війна, кухня і 8 випадкових людей», написану навесні 2022 року українською письменницею Іриною Феофановою.

Режисер-постановник визначив жанр цієї вистави про сьогодення тисяч українців, несподівано вирваних війною зі звичного мирного життя, як «зустрічі на кухні під час війни». З особистих історій наших сучасників – пересічних жителів Херсону, Ірпеня, Ізюму, Чернігова, змушених покинути свої домівки, рятуючись від «рашистської» навали – постає усуспільнений портрет УКРАЇНСЬКОЇ ЛЮДИНИ, сповненої самоповаги і гідності, та здатної, не зважаючи на побутові складності «совмєстного проживанія», подолати будь-яке лихоліття і не втратити ознак людяності й турботи про тих, хто поряд.

- Отже, запрошуємо усіх шанувальників театрального мистецтва відзначити разом з колективом театру відкриття нового 97-го театрального сезону та відвідати прем’єрні покази вистави «В П О», що відбудуться  27 і 28 жовтня  2022 року о 18.00 год. у приміщенні Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка. Ласкаво просимо на прем’єрну виставу 97-го театрального сезону! Гарних вам вражень від цікавих творчих зустрічей у новому сезоні! - зазначається в повідомленні Чернігівського обласного музично-драматичного театру ім. Т.Шевченка.

 

Останні новини Чернігівщини

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION