Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:01:18

Disco Hits до Дня закоханих

14.02.2022   15:57Агенцiя

У популярній музиці бунтівні 60-і і ревучі 70-і змінили романтичні 80-і роки. Світом заволоділа танцювальна музика з її новим звучанням і чуттєвістю.

А чи є більш романтичне і чуттєве свято, ніж День всіх закоханих? Тож не дивно, що напередодні Валентинового дня у багатьох мимоволі крутяться в голові перевірені часом танцювальні ритми 80-х. Тож не дивно, що Дню всіх закоханих артисти Чернігівського обласного філармонійного центру присвятили програму “Disco Hits 80’s”, побудовану на мелодіях того часу, мелодіях “найгарячіших танців і безсонних ночей”. Прем’єра програми, зрежисованої Дмитром Обєдніковим за сценарієм Світлани Бунзяк, відбулася 13 лютого 2022 року. “Диско - це культура, що подарувала нам небачену донині свободу самовираження”, - кажуть автори проєкту. І додають: “Любити диско так природно!”
Хіти у виконанні артистів Театру танцю "Екватор" (художній керівник - Віктор Войников), заслуженого артиста України Сергія Сулімовського, солістів колективу концертних виконавців Марини Маккей, Наталії Липницької, Катерини Іващенко, Олександра Лузана, Яни Сидоренко, Макса Пузана, Ксенії Трубіної, Юлії Литвин, Анни Михневич, Дар'ї Михневич, Людмили Трейтяк, ведення Інни Василенко створили у залі філармонійного центру атмосферу дискотеки 80-х.
14 лютого о 19:00 “Disco Hits 80’s” знову на сцені обласного філармонійного центру. Не пропустіть нагоду подарувати коханій людині свято музики у День всіх закоханих!

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм

 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини