Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:51:58

У Чернігові на наступний новорічний сезон планують розширити святкові локації та оновити ілюмінацію

12.01.2022   13:11Агенцiя

Роботу «Казкового містечка» на Красній площі Чернігова продовжили до 19 січня включно. А на наступний сезон планують розширити новорічні локації та оновити дизайн святкової ілюмінації, щоб Чернігів ще більше приваблював туристів. Таку пропозицію зробив чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на щотижневій розширеній нараді в міській раді 11 січня.

- Останні роки ми досить економно підходили до питання ілюмінації, і взагалі до влаштування святкової атмосфери на новорічні свята. Порівнюючи святкове оформлення та бюджети інших міст, на наступний сезон я просив би знайти можливість трошки збільшити фінансування на святкову ілюмінацію і якісь інші елементи для того, щоб краще та сучасніше зустрічати новорічні свята у нашому місті. І щоб Чернігів відповідав вигляду сучасного європейського міста. Життя є життя, і ми не можемо дуже сильно «провалюватися» по відношенню до інших міст, - зазначив міський голова.

Розробкою нової концепції новорічних святкувань на наступний період займатимуться в управлінні культури та туризму міської ради. Її представлення відбудеться вже навесні.

Закриття головної ялинки Чернігова та казкового містечка раніше планували на 16 січня. Проте, на прохання містян та враховуючи погодні умови, вирішили продовжити їх роботу, аби чернігівці та чернігівки змогли довше насолодитися святковою атмосферою у місті. Прибирати святкові локації на площі почнуть з 20 січня.
 

Прес-служба Чернігівської міської ради
Відеосюжет телеканалу «Дитинець»

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини