Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:51:52

"Одеський дворик-2" у дворику філармонійного центру

13.08.2020   11:05Агенцiя

Ви не забули тьотю Розу? Ні, ви таки не могли забути тьотю Розу! Хто хоч раз побував в одеському дворику – дворику, що вже не раз відтворили на сцені артисти обласного філармонійного центру, не зможе забути тьотю Розу – вона не дозволить!

Популярні герої «Веселих та ліричних історій одеського дворика» – мюзиклу, який просто підкорив глядачів, ще не розповіли всі свої оповідки. Тож легендарні історії чекали на продовження в «Одеському дворику-2»: на справжній одеський дворик перетворився затишний дворик філармонійного центру. 12 серпня 2020 року мюзикл «Одеський дворик-2» у постановці Дмитра Обєднікова на сценарієм Світлани Бунзяк був вперше презентований глядачам.

І що тьотя Роза? А тьотя Роза придумала «шикарний стартап» - вирішила створити шлюбну агенцію, слоган якого - «видамо Вас за єврея будь-якої національності». Тьотя Роза краще знає, кого з ким треба одружити. Що з цього вийшло, можна уявити… Як каже сама тьотя Роза, «жінка була створена для того, щоб чоловік не помер від щастя».

В Одесу їдуть не тільки за морем – в Одесу їдуть за Одесою. Настільки різнобарвною, що з нею не може порівнятися жодне місто у світі. І роблять її такою одесити. Їх колоритні образи представили глядачам заслужені артисти України Володимир Гришин і Сергій Сулімовський, солісти колективу концертних виконавців Інна Василенко, Ольга Печко, Марина Коваленко, Макс Пузан, В'ячеслав Мацвійко, Анна та Дар'я Михневич, Яна Корольова, Вікторія Олійник, Іванна Подольська, Катерина Іващенко, Олександр Лузан, Костянтин Слободенюк, артисти Театру танцю «Екватор» під керівництвом Віктора Войникова, концертмейстер — заслужений працівник культури України Світлана Пилипенко, скрипаль Михайло Скидан.

13 серпня «Одеський дворик-2» знову буде у дворику філармонійного центру. Якщо ви не змогли потрапити на прем’єру, не втрачайте шанс! «Ви хочете жартів за Одесу? Їх є у нас!»

Прес-центр обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.