Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:16:25

Завершується прийом матеріалів на обласний конкурс рукописів місцевих авторів

03.08.2020   10:53Агенцiя

На Чернігівщині наближається до завершення прийом матеріалів на обласний конкурс рукописів місцевих авторів 2020 року. Кінцевий термін подання заявки на участь - 9 серпня.

За результатами конкурсу комісія з питань підтримки місцевого книговидання, що діє при Чернігівській ОДА,обере твори, які будуть випущені у світ цього року коштом обласного бюджету.
Обрані рукописи вийдуть друком без жодної оплати з боку авторів та надалі надійдуть до бібліотек області та інших зацікавлених установ.

Для участі запрошуємо подати до Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації:
• заяву визначеної форми про винесення рукопису на конкурс;
• завершений рукопис твору в електронному вигляді;
• мотиваційний лист з обґрунтуванням доцільності випуску рукопису бюджетним коштом(обсягом до 2000 знаків / 1 аркуш А4) в електронному вигляді;
• анотацію на рукопис та короткі відомості про автора (авторський колектив, упорядників) в електронному вигляді;
• для творів наукового спрямування — дві фахові рецензії.

Заява про участь у конкурсі та рецензії на наукові твори мають бути засвідчені особистими підписами — і подаються або у паперовому вигляді, або в електронному за умови накладення кваліфікованого електронного підпису.

Умови конкурсу детально описані у відповідному Положенні.
Документи для участі подаються до Департаменту у будь-який зручний спосіб.
Департамент знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 7 (вхід з боку скверу ім. Попудренка). Прийом документів здійснює Валерій Сорокін, секретар комісії з питань підтримки місцевого книговидання (кабінет № 2; тел.: (0462) 67-86-94; е-пошта: sorokin_did@cg.gov.ua).

Рішення про те, які саме рукописи будуть включені до цьогорічного плану, комісія ухвалить під час засідання, що відбудеться у другій декаді вересня.

На конкурс не приймаються заявки від авторів, книги яких вже були видані за його результатами у 2016–2019 роках, заявки щодо випуску навчальних, рекламних, періодичних видань, а також видань, які передбачають одноразове використання (книжки-розмальовки тощо).

Довідково

Конкурс рукописів покликаний відкрити широкій громадськості кращі зразки творчості авторів Чернігівщини, які не мають перспективи комерційного випуску, але залишаються суспільно важливими та потенційно запитуваними аудиторією.
Конкурс  проводиться у рамках обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер області на 2016–2020 роки, затвердженої рішенням двадцять восьмої сесії Чернігівської обласної ради шостого скликання 10 вересня 2015 року.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини