Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 30 листопада, 07:56:25

У Прилуках відкрито кімнату-експозицію Олега Кошового

03.07.2020   13:01Агенцiя

Карантин вносить свої обмеження в роботу кожного закладу, кожної організації, да і в життя кожної людини. Але не залежно ні від чого хочеться працювати і щось творити.

Ось, як і завжди музейні працівники підійшли з творчим натхненням до ремонтних робіт і оформлення одного із залів у філії Олега Кошового.

На сьогодні до постаті Кошового відношення неоднозначне. Питання щодо його особистості залишається досить спірним, але як там не було б, саме в цьому будиночку на початку ХХ ст. жила сім'я Кошових, саме в цьому будинку народився Олег Кошовий.

Тепер після реконструкції одна з кімнат філії передає подих побуту прилучан першої половини ХХ ст., знайомить з сім`єю Кошових та самим Олегом.

Поки що це можна побачити на світлинах, а після карантину Прилуцький краєзнавчий музей Маслова чекає всіх бажаючих на відвідування.

Останні новини Чернігівщини

30 листопада - День домашніх тварин

30 листопада - День домашніх тварин 07:52

Щороку 30 листопада у багатьох країнах відзначається Всесвітній день тварин (World Day Pets).

Різдвяний піст, або Пилипівка: тривалість, обмеження у їжі, прикмети та повір’я

Різдвяний піст, або Пилипівка: тривалість, обмеження у їжі, прикмети та повір’я 11:44

Різдвяний піст щорічно розпочинається 28 листопада, а закінчується на Святвечір – 6 січня. Триває він 40 днів, тому однією з його назв є Мала Чотиридесятниця (Великою є Чотиридесятниця перед Великоднем).

9 ідей, як прикрасити дім до різдвяних свят своїми руками 11:39

Щоб зустріти різдвяні свята у всеозброєнні, потрібно вже восени починати думати про прикрашання будинку. Гірлянди, свічники, різдвяні вінки, ялинка з дощику або гілок – все це створює казковий настрій, змушує вірити в диво і чекати свят з нетерпінням.

Смачні рецепти вихідного дня: новорічне печиво

Смачні рецепти вихідного дня: новорічне печиво 11:23

Пеките имбирное, яблочно-карамельное, шоколадное печенье всевозможных форм, украшайте глазурью, дарите друзьям или вешайте на ёлку. Если, конечно, сможете устоять и не съесть всё сразу.