Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:28:08

Сергій Сулімовський та духовий оркестр Військово-музичного центру сухопутних військ ЗСУ підкорили публіку

22.02.2020   17:17Агенцiя

Його концерти завжди проходять з аншлагом, його виконавською майстерністю захоплюються тисячі шанувальників, він не тільки успішний співак, а в 2015 році він ще й став заслуженим артистом України, і все це про одну людину – Сергія Сулімовського.

Вперше на сцену Чернігівського обласного філармонійного центру співак вийшов 2002 року. А за рік – він давав вже перший свій сольний концерт. Сьогодні Сергій Сулімовський втратив лік кількості своїх «сольників», проте кожного разу на сцену він виходить мов вперше. «Хвилююся неймовірно, - каже співак. – Адже немає різниці вперше ти виступаєш перед публікою, чи, скажімо, всоте. Люди відчують фальш... То ж завжди ретельно готуюся до виходу на сцену і не дозволяю собі  розслабитися».

Сергій Сулімовський – улюбленець чернігівської публіки. Цього він досяг завдячуючи таланту – чудовому голосу, яким щедро нагородила його природа, та професіоналізму, що виник завдяки невтомній праці і прагненню до досконалості. 21 лютого 2020 року публіка у повній мірі вкотре змогла оцінити як талан, так і професіоналізм артиста. У супроводі Духового оркестру Військово-музичного центру сухопутних військ Збройних Сил України (начальник центру - художній керівник підполковник Ігор Кішман, начальник оркестру капітан Роиан Павлів) Сергій Сулімовський дав черговий свій сольний концерт.

У виконанні музикантів для шанувальників, котрих зібралася повна зала Чернігівського обласного філармонійного центру, прозвучали пісні різних жанрів – від класики світової оперної музики, до  року, української народної музики і музики з кінофільмів. Прозвучала «luna tu» з репертуару Александро Сафіно, Каватина Фігаро з опери «Севільський цирульник» Джоаккіно Россіні, «Закоханий солдат» Енріко Канніо, "A Tale That Wasn't Right" гурту "Helloween", "Там, де Ятрань круто в'ється" Антіна Шашкевича та інші. 

Концерт викликав у публіки хвилю вдячності - і за чудовий голос Сергія Сулімовського, і за філігранний акомпанемент Духового оркестру Військово-музичного центру сухопутних військ Збройних Сил України. Винагородою за прекрасний виступ стали для артистів овації вдячних слухачів, виклик на біс та море квітів.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини