Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:48:19

Олімпійська книга знову на Чернігівщині

05.02.2020   10:57Агенцiя

Національний олімпійський комітет України ще у 2011 році зініціював проведення Всеукраїнської акції «Олімпійська книга».

Кожного року Відділення НОК України організовує вручення олімпійської літератури обласним, міським, районним бібліотекам та проводиться роботу по випуску літератури місцевого значення.

За підтримки спонсорів, зокрема ПАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС Україна», Відділення НОК України в Чернігівській області посприяло випуску чергової книги про олімпійців нашого краю.

4 лютого у великому читальному залі Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка відбулася презентація п’ятого випуску книги Віктора Берегового «Спортивне сузір'я Чернігівщини».

На презентації були присутні: Ніна Лемеш – перший заступник голови Відділення НОК України в Чернігівській області, Андрій Дериземля - заступник голови Відділення, Дмитро Пиріжок- відповідальний секретар Відділення, представники міських бібліотек, студенти чернігівських ВУЗів, тренери, учні спортивних шкіл.

У книзі розміщені літературні портрети провідних спортсменів і тренерів, які своїми спортивними досягненнями прославляли Чернігівщину. Серед них: волейболист Володимир Жула, стрільчині Олена Давидова та Катерина Самохіна, важкоатлет Валерій Куц, футболіст Мирослав Мандрик та інші.

Також на заході Ніна Лемеш вручила набори книг з олімпійської тематики представникам міських бібліотек.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.