Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:48:45

Відбулася презентація книги "Дочекайся мене" Тетяни Стеценко

25.09.2019   14:12Агенцiя

У межах проведення святкування Всеукраїнського дня бібліотек у Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка 23 вересня відбулася презентація книги Тетяни Стеценко "Дочекайся мене".

Тетяна Стеценко

Тетяна Стеценко

Ведуча заходу Наталія Утиро представила присутнім авторку, яка народилася в селі з чудовою назвою Яблунівка, що на Прилуччині.

За професією пані Тетяна педагог: закінчила філологічний факультет Полтавського педагогічного інституту ім. В. Г. Короленка. Багато років працювала на педагогічній ниві: спочатку заступницею директора з виховної роботи Антонівської загальноосвітньої школи, що на Варвинщині, а з 2013 року – директоркою цього закладу. Зараз Тетяна Стеценко на заслуженому відпочинку. Свої твори авторка друкувала в періодиці: "Слово Варвинщини", "Біла хата" (Чернігів), "Літературний Чернігів", "Газета для жінок", "Життєві історії" (Львів), "Сімейна газета" (Хмельницький) та ін. У районному поетичному клубі "Первоцвіт" завжди радує людей своєю творчістю. А ще пані Тетяна має прекрасний голос – співає у складі самодіяльного колективу "Антонівчанка" місцевого будинку культури.
 
На початку зустрічі авторка познайомила гостей з попередніми творами "Сподівання на диво" і "Коли щаслива жінка?" та прочитала декілька уривків з книг.
 
Презентована книга "Дочекайся мене" наповнена різними епітетами, порівняннями: "грайливий вітерець приємно лоскоче руки, шию, обличчя…", "А вона потонула в його ніжності…", "травень-чародій", "Осінь-мисткиня малювала свою картину, бо ж вересень був по-літньому теплим і зеленим, і тому художниця ніяк не насмілювалась розгортати свої полотна й ткати барвисті гобелени", "а сьогодні зима спустилася з небесного храму молодим снігом", "вітер стомлено дрімав на гіллі сосен". Коли читаєш такі рядки, то відчуваєш насолоду від слова.
 
Протягом заходу ведуча ставила пані Тетяні різні питання: "що таке диво?", "коли щаслива жінка?" тощо.
 
Для Тетяни Стеценко прозвучав музичний подарунок у виконанні Валентини Граф.
 
Наприкінці презентації пані Тетяна висловила подяку адміністрації бібліотеки за можливість познайомити чернігівців зі своєю творчістю та подарувала свої книжки. У залі панувала чудова святкова атмосфера.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини