Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:05:48

У Чернігові відкрито унікальну виставку відомого фотохудожника Віктора Кошмала, присвячену Дню рятівника

16.09.2019   17:09Агенцiя

16 вересня у Чернігівському "Міському Палаці культури імені В'ячеслава Радченка" відбулося урочисте відкриття унікальної виставки відомого фотохудожника Віктора Кошмала, присвяченої Дню рятівника.

До уваги запрошених працівників Оперативно-рятувальної служби, представників засобів масової інформації, гостей, шанувальників, друзів Віктор Миколайович представив 50 світлин.

"Мене дуже вразило, з яким творчим натхненням Віктор Миколайович виконує свою роботу не тільки під час змагань, урочистих заходів, однак особливо вразили світлини бойової роботи наших рятувальників під час ліквідації пожеж і надзвичайних ситуацій. Історія створення цієї виставки народилася під час спілкування, адже у архівах Віктора Миколайовича серед багатьох інших, особливе місце займають світлини з рятувальниками-вогнеборцями, історія яких починається з 2004 року. В них не тільки робота підрозділів ДСНС, а й цікаві моменти, обличчя, емоції справжніх і відважних чоловіків. І мене це дуже вразило, тому цю виставку було приурочено до професійного свята "Дня рятівника".

Від керівництва та колективу Управління ДСНС України у Чернігівській області хочу подякувати Віктору Миколайовичу за багаторічну співпрацю з нашою службою, відзначити його майстерність, як справжнього професійного фотохудожника, побажати творчого довголіття і якомога більше вдалих кадрів", - зазначив у вітальному слові заступник начальника У ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Олександр Нагуло.
Привітали митця й переможці обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних команда "Палаючі серця" міського закладу загальної середньої освіти №3.

В свою чергу Віктор Кошмал подякував рятувальникам за підтримку в організації проведення фотовиставки та зазначив, що йому дуже приємно бачити у своїх світлинах справжніх чоловіків, які віддаються повністю своїй роботі, рятують від стихійного і вогняного лиха наших співвітчизників, населені пункти і території.

Зазначимо, оглянути виставку можуть усі бажаючі з 16 по 30 вересня за адресою: "Міський Палац культури імені В'ячеслава Радченка", м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 23.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини