Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:36:49

Всеукраїнський конкурс журналістських робіт 2019 року

02.08.2019   09:34Агенцiя

Для подальшого висвітлення процесів децентралізації Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України четвертий рік поспіль проводить Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади».

До участі у Конкурсі приймаються матеріали за чотирма номінаціями:
онлайн-публікація;
стаття (в друкованому ЗМІ);
радіоматеріал;
відеоматеріал.

Матеріали мають бути опублікованими вперше у період із 1 січня до 30 вересня 2019 року.

Дедлайн – 30 вересня 2019 рокудо 18:00 год.


Учасник може подати не більше однієї конкурсної роботи за кожною з номінацій, оформивши їх окремими конкурсними заявками.

Тематичні пріоритети конкурсних робіт:
•    мета, завдання, зміст, очікувані результати та переваги реформи, спрямованої на децентралізацію та розбудову місцевого самоврядування;
•    добровільне об’єднання територіальних громад;
•    співробітництво територіальних громад;
•    фінансова децентралізація та ресурсна підтримка місцевого і регіонального розвитку;
•    збільшення спроможності органів місцевого самоврядування у наданні якісних послуг населенню та розбудові добробуту громад;
•    кращі практики органів місцевого самоврядування в Україні з питань соціально-економічного розвитку територій, їх відповідність європейським стандартам і світовим тенденціям.

У кожній з чотирьох номінацій передбачені три премії:

І премія – 20 тисяч гривень;
ІІ премія – 15 тисяч гривень;
ІІІ премія – 10 тисяч гривень.

Телефони для довідок:(044) 458-44-40; (044) 501-92-03; (093) 403-58-87; (097) 917-70-70, або надіславши запит на електронну адресу: contest@internews.ua

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини